post

downloadDe afgelopen tijd is het erg druk binnen ons bedrijf. Ik was daarom van plan om sommige dingen door andere mensen te laten doen. Ook de administratie wilde ik door een bedrijf laten doen. Ik kwam toen uit bij Administratiekantoor Eindhoven. Ze hadden zeer goede recensies staan op de website. Ook wat betreft de kosten zijn ze heel voordelig. Ik had nog bij andere bedrijven gekeken wat die ervoor vroegen, maar die waren veel duurder. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen. Na een goed gesprek had ik ervoor gekozen dat zij het mochten doen voor mij. Het voelde heel vertrouwt en dat maken ze nu nog steeds waar.

Echt een aanrader. doos-564x350

Het fijne is dat ik me nu veel meer kan richten op andere zaken. Nu ik meer tijd over heb kan ik de kosten er ook uithalen. Het is dus echt een aanrader om je administratie te laten doen door Administratiekantoor Eindhoven. Ze nemen je een hoop stress uit handen en dat vind ik superfijn. Kijk voor meer informatie op de website van hun of neem telefonisch contact op. Ze staan je graag te woord om jou te helpen. Ook geven ze je een advies mee wat je het beste kunt doen.

download (1)