Over Gerard W.F. Hegel

hegelKennisoverdracht als doel en middel

Deze pagina heb ik opgezet met het doel mijn kennis te delen met de jongere generatie. Ik ben inmiddels officieel een pensionado en heb dus alle tijd over om uw vragen te beantwoorden. In al die jaren van financieel advies geven ben ik gepokt en gemazeld op het terrein van financiën en ik meen dan ook echt te kunnen bijdragen aan die kennisoverdracht.

De mens is niets anders dan de som van zijn daden

Op mijn website zal ik de lezer op regelmatige basis van advies voorzien over alles wat maar met financiën en geldzaken te maken heeft. Om in de woorden van de grote filosoof die in initialen mijn gelijke is, te weten Georg Hegel, te blijven: ‘De mens is niets anders dan de som van zijn daden’. Laat mij u bij die som van dienst zijn!
Hopende mijn kennis met u te kunnen delen,

Met vriendelijke groet,
Gerard W.F. Hegel

 

Geef een reactie